Mobiel

icoon
Maak een icoontje op je mobieltje

Betalen
Mobiwallet is een online portemonnee, waarmee je betalingen kunt verrichten. Je kan Mobiwallet zien als een ‘prepaid’ portemonnee, waarmee je met je mobiele telefoon betalingen kunt verrichten. Bekijk in de demo hoe dit werkt.

Overmaken
Je kunt met je mobiele telefoon ook geld overmaken naar andere Mobiwallet gebruikers door middel van een SMS, een viercijferige code of een QR code. Bekijk in de demo hoe dit werkt.

Saldo
Je kunt met je mobiele telefoon een sms sturen om je saldo op te vragen. Binnen enkele seconden krijg je je saldo via een SMS toegestuurd.
Bekijk in de demo hoe dit werkt.

Kosten
- Zowel het inschrijven bij Mobiwallet als het betalen met Mobiwallet is volledig gratis.
- Mobiwallet brengt geen transactiekosten in rekening.
- Bij betalingen via de mobiele telefoon of tablet dien je natuurlijk rekening te houden met de normale kosten die gelden voor het verzenden van een SMS. 
- Wanneer een betaling verricht is via je mobiele telefoon ontvang je een SMS ter bevestiging. Deze bevestiging is gratis en kan een extra mededeling bevatten.
- Wanneer je een bedrag overmaakt naar een andere Mobiwallet gebruiker, ontvang je daarvan een bevestiging per SMS. Deze kost € 0,40. 
- Het opvragen van je saldo per SMS kost € 0,25. 

Veiligheid
Mobiwallet is een zeer veilige betaalmethode. Zowel voor betalingen via het internet als met de mobiele telefoon zijn er maatregelen getroffen om de beveiliging van uw betalingen en persoonlijke gegevens te garanderen. Bekijk ook de pagina over veiligheid