Informatie

Betalen
Mobiwallet is een online portemonnee, waarmee je betalingen kunt verrichten. Je kan Mobiwallet als het ware zien als een ‘prepaid’ portemonnee, waarmee je met je mobiele telefoon, je computer of laptop, in een webshop of aangepast kassasysteem betalingen kunt verrichten.

Overmaken
Je kunt met je mobiele telefoon ook geld overmaken naar andere Mobiwallet gebruikers door middel van een SMS, viercijferige code of QR code.  Als je via je computer, smartphone of tablet inlogt op Mobiwallet, kun je geld overmaken naar andere Mobiwallet gebruikers. 
Je kunt nu ook geld overmaken naar iemand die nog geen Mobiwallet heeft. Je hoeft alleen het mobiele telefoon nummer door te geven.

Opwaarderen
Als je inlogt op Mobiwallet, kun je je Mobiwallet portemonnee opwaarderen. Dit kan in Nederland met de volgende betaalmethode: iDEAL.

Saldo
Je kunt met je mobiele telefoon een sms sturen om je saldo op te vragen. Binnen enkele seconden krijg je je saldo via een SMS toegestuurd.
Als je ingelogd bent op Mobiwallet, kun je direct je huidige saldo bekijken. Je kunt ook een overzicht van de bij- en afschrijvingen inzien.


backoffice
Kosten

- Zowel het inschrijven bij Mobiwallet als het betalen met Mobiwallet is volledig gratis.
- Mobiwallet brengt geen transactiekosten in rekening.
- Bij betalingen via de mobiele telefoon of tablet dien je natuurlijk rekening te houden met de normale kosten die gelden voor het verzenden van een SMS.
- Wanneer een betaling verricht is via je mobiele telefoon ontvang je een SMS ter bevestiging. Deze bevestiging is gratis en kan een mededeling bevatten.
- Wanneer je een bedrag overmaakt naar een andere MobiWallet gebruiker, ontvang je daarvan een bevestiging per SMS. Deze kost €0,40.
- Het opvragen van je saldo per SMS kost €0,25.

Veiligheid

Mobiwallet is een zeer veilige betaalmethode. Zowel voor betalingen via het internet als met de mobiele telefoon zijn er maatregelen getroffen om de beveiliging van uw betalingen en persoonlijke gegevens te garanderen. Bekijk ook de pagina over veiligheid.

Nu aanmelden
Zowel het inschrijven bij Mobiwallet als het betalen met Mobiwallet is volledig gratis.